Deprem Son Dakika : Marmaris, deprem, muğla, güncel, son dakika.

Deprem Son Dakika : Marmaris, deprem, muğla, güncel, son dakika.. Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi. Türkiye son dakika deprem haberler ile sarsılmaya devam ederken afad t.c. 02.06.2021 09:37 osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte 16 temmuz kandilli rasathanesi ve afad son depremler sayfası Deprem, muğla'nın marmaris ilçesine 82,92 kilometre uzaklıkta meydana geldi.

Son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 02.06.2021 09:37 osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. Son dakika depremler listesi kandilli rasathanesi ve afad tarafından yayınlanıyor. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme:

Deprem Haberleri Son Dakika Deprem Hakkinda Guncel Haber Ve Bilgiler
Deprem Haberleri Son Dakika Deprem Hakkinda Guncel Haber Ve Bilgiler from i4.hurimg.com
Elazığ'ın maden ilçesinde son dakika deprem haberi geldi. Haber merkezi 13 temmuz 2021, 11:09 son. İzmir ne zaman deprem oldu? Son dakika:i̇zmir'de deprem son dakika! Afad'ın geçtiği veriye göre, saat 17.43'te i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde ve 7.06 kilometre derinliğinde bir deprem. Deprem, muğla'nın marmaris ilçesine 82,92 kilometre uzaklıkta meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Son dakika spor haberleri heute bestellen, versandkostenfrei.

Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerden de hissedildi. Afad tarafından yapılan açıklamada depremin saat 15.07'de gerçekleştiği ve 3,9 büyüklüğünde olduğu ifade edildi. İstanbul valisi yerlikaya, deprem nedeniyle. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı yaptığı açıklamada, an itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmadı. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber merkezi 13 temmuz 2021, 11:09 son. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; İstanbul valisi yerlikaya, depreme ilişkin yaptığı ilk açıklamada güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır ifadelerini. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Son dakika:i̇zmir'de deprem son dakika! Marmaris, deprem, muğla, güncel, son dakika. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem, kiğı ilçesinde saat 21.28'de gerçekleşti.

İlk alınan bilgilere göre, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Son Dakika Bingol De 5 7 Buyuklugunde Deprem A Haber Youtube
Son Dakika Bingol De 5 7 Buyuklugunde Deprem A Haber Youtube from i.ytimg.com
Afad'ın geçtiği veriye göre, saat 17.43'te i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde ve 7.06 kilometre derinliğinde bir deprem. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Elazığ'ın maden ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul başta olmak üzere marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem korkuya neden oldu. İlk alınan bilgilere göre, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Haber merkezi 13 temmuz 2021, 11:09 son.

Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi.

Haber merkezi 13 temmuz 2021, 11:09 son. Muğla'nın menteşe ilçesinde deprem meydana geldi. Marmaris, deprem, muğla, güncel, son dakika. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. İşte, 5 haziran 2021 kandilli rasathanesi ve afad son dakika depremleri. Akdeniz 'de, muğla 'nın marmaris ilçesi açıklarında saat 19:51'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem, kiğı ilçesinde saat 21.28'de gerçekleşti. İstanbul valisi yerlikaya, deprem nedeniyle. Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı yaptığı açıklamada, an itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmadı.

Muğla'nın menteşe ilçesinde deprem meydana geldi. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Antalya deprem son dakika 2020, antalyada deprem mi oldu, deprem riski nedir, alanya. Çorum'da 4.2 büyüklüğündeki deprem kameraya yansıdı çorum'un sungurlu ilçesinde 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son Dakika Mus Un Korkut Ilcesinde Korkutan Deprem Kandilli Rasathanesi Ve Afad Verilerine Gore Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler
Son Dakika Mus Un Korkut Ilcesinde Korkutan Deprem Kandilli Rasathanesi Ve Afad Verilerine Gore Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Vedat avcı, yangının toprak altındaki bitki artıklarından oluştuğuna dikkat çekerek, şu an toprağın çok derinliklerinde bir yanma söz konusu değil dedi. Sabah saat 06:41'de meydana gelen depremin büyüklüğünün ise 4,3 olarak ölçüldüğü açıklandı. Muğla'nın menteşe ilçesinde deprem meydana geldi. Haber merkezi 13 temmuz 2021, 11:09 son. Depremin saat 06.41'de 7.15 kilometre derinlikte yaşandığı bildirildi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. Antalya deprem son dakika 2020, antalyada deprem mi oldu, deprem riski nedir, alanya. Bu depremden 4 dakika sonra da 4.2 büyüklüğünde, 14.

Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı.

Deprem i̇stanbul ve bursa'da da dahil olmak üzere ege ve marmara bölgesinde hissedildi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. 02.06.2021 09:37 osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da son dakika deprem meydana geldi. Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı. Olayın depremle ilgisinin olmadığını söyleyen bingöl üniversitesi öğretim üyesi dr. Depremin saat 06.41'de 7.15 kilometre derinlikte yaşandığı bildirildi. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem! İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar